Presentació Nova Junta Directiva de la Escola de Futbol Baix Ter

Hola a tothom,

Volem informar a tots els socis de l´Escola que tal i com es va acordar a la darrera assemblea general, i una vegada finalitzats tots els processos que marquen els Estatuts de la nostre entitat, finalment només es va presentar una llista en el procés de les noves eleccions.

Personalment tenia esperances de que hi haurien vaires candidatures per a poder aportar diversitat de programes i així poder reactivar amb interès general un present i un futur que ens cal afrontar amb molta dedicació i moltes il·lusions.

En qualsevol cas, hem pogut complimentar una llista amb perfils de pares que aporten noves idees i que tenen ganes de col-laborar i d´aportar esforços comuns amb la finalitat de potenciar la nostra escola en aspectes tant importants per tots com son aquests dos eixos bàsics:

  • * La qualitat en l´ensenyament.
  • * El reforç i la implantació dels valors que tant s´estant perdent amb les noves generacions i que cal conservar per el bé de tots els nens i els pares que formem aquesta Entitat Esportiva.

Si aconseguim aquests dos objectius, haurem aconseguit potenciar la nostra imatge d´Escola de Futbol, i estem segurs de que seguirem millorant dia a dia per a que l´Escola de Futbol Baix Ter, sigui un referent per a la resta de clubs.

Dit això, passo a informar dels càrrecs i persones que en aquests moments formem la nova junta:

President: Josep Mª Román (Mani)     Tel: 691303112                                                      email: maniefbaixter@gmail.com

Vicepresident: Mar Vázquez (Mar)                                                                                         email: marjefbaixter@gmail.com

Tresorer: Josep Sayols (Pitu)                                                                                                   email: pituefbaixter@gmail.com

Secretari: Xavier Agell (Xavi)                                                                                                   email: xavierefbaixter@gmail.com

Vocals: Cristina Salas / Tati Cerquella / Manel Felipe / Miquel Pérez

Esperem que en els propers mesos pugueu valorar la nostra tasca, una vegada analitzeu els petits detalls que anirem posant en pràctica;  i en els que com no pot ser d´una altre manera , necessitem el vostre ajut, màxima implicació i recolzament incondicional.

La Junta està per ajudar i dirigir, però tots soms part d´un projecte educacional i de futur dels nostres fills i cal que TOTS ens impliquem al màxim.

Per tant, no dubteu en comunicar-nos qualsevol tema, idea de millora o problemàtica existent, per a que entre tots trobem la millor manera de posar-la en pràctica.

Teniu els nostres telèfons i les nostres adreces electròniques per el que us faci falta, i en el dia a dia teniu la figura del nostre coordinador a qui podeu transmetre i ell també ens ho farà arribar a la Junta.

Aprofito per a demanar-vos la vostra col·laboració en la venda dels talonaris de la rifa de Nadal de l´Escola Efbaixter per a poder tirar endavant i materialitzar projectes importants de formació dels nostres entrenadors, col·laboradors i cos tècnic en general; factors que faran que els mètodes d´ensenyança dels nostres fills siguin cada vegada de més qualitat.

I a tot plegat i en aquestes dates crec que ara ja és el moment de començar a fer volar les il·lusions de tots i en nom de la Junta desitjar-vos uns MOLT BONS NADALS I FELIÇ ANY 2015.

 

Josep Mª Román

President Escola de Futbol Baix Ter.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s