Novetats Gener 2015

Novetats a tenir present a partir del mes de gener del 2015

Hola a tots i Bon any nou!

Passo a informar-vos de que a partir d´aquisto mes de gener els pagaments restants de les quotes no es giraran per el banc.

Podeu passar a liquidar per la oficina a la Cristina o bé,  fer una transferencia o ingrés en compte al numero que la Cristina us passarà en breu.

També us informaran de la data límit a partir de la qual es retiraran les fitxes als jugadors i no podran jugar.

Si algú té problemes, preguem es posi en contacte urgent amb la Cristina i ella ja ens farà arribar a la Junta la informació per intentar trobar solucions, ja que hem de complir en tot el que es va decidir en la darrera Assemblea General celebrada.

Adjuntem un nou numero de telèfon per a qui vulgui contactar amb la oficina:

Tel: 695 20 21 62

També us informem que hem fet reformes al Bar, a la oficina i hem habilitat una nova oficina per el Cos Tècnic.

És important que tots entenem que per temes esportius us heu de dirigir a n´en David Bonmatí a la oficina de Cos tècnic o Àrea Esportiva, i per tots els altres temes, us heu d´adreçar a la Oficina administrativa, on trobareu a la Cristina els dies i hores que es consten a la porta d´entrada.

Us demanem que amb el tema de la roba i les equipacions intenteu anticipar-vos a la compra i reserva de les peces, donat que actualment les marques ens estan obligant a fer els pagaments per avançar, del contrari no ens envien el material; per tant en el moment de la reserva s´haurà de fer efectiu el 50% de l’import de la compra i la resta en la recollida del material.

Com podreu veure no hem tingut temps per descansar aquestes festes nadalenques, esperem que els esforços realitzats i el temps dedicat sigui en benefici i al gust de TOTS.

Us animem una vegada més a que ens feu arribar les vostres percepcions, opinions, idees i tot el que pugui ajudar a millorar la gestió i funcionament de la NOSTRA ESCOLA.

Ho podeu fer enviant un mail a efbaixter@gmail.com o bé dipositant les vostres opinions a la bústia d´idees que tindrem al costat del taulell d´anuncis.

Com ja sabeu cada vegada és més complicat donar viabilitat a les entitats esportives i ara més que mai necessitem que tots els pares ens impliquem al màxim per fer que la Escola Baix Ter, sigui una entitat amb una implicació proactiva de tots els pares i Cost Tècnic que la formen.

Ajudeu-nos a millorar ja que els nostres fills ens ho agrairan.

Salutacions

Junta Ef Baix Ter

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s